fbpx
Instagram
Instagram has returned invalid data.

Minden fejben dől el?!

A válaszom a kérdésre: IGEN! Már rengetegszer bebizonyosodott az életemben és mivel most szintén aktuális, ezért pár mondatban mesélek Nektek a hozzáállás fontosságáról.

Tudjátok rólam, hogy imádok korán kelni és beosztani a napomat azért, hogy minél több elvégzendő feladatra és kikapcsolódásra is legyen időm. Azt viszont nem említettem, hogy ebben a hónapban minden nap hajnali 4 órakor fekszem le a munkahelyem miatt. (Azt, hogy ez miért van így most nem részletezem, de nem jófejségből kaptam ezt a beosztást, elhihetitek 🙂 ). Így persze kivitelezhetetlen a korán kelés, viszont minden más megoldható. Itt jön képbe a hozzáállás, vagyis az, hogy volt két opcióm a hónap elején: A, Kiakadok, hisztizek és feladom vagy B, Megoldom. Sokan tévesen az A opcióra tippeltek, mivel semmit sem tudnak rólam és az életemről. Persze nem mondom, hogy nekem nem futott át az agyamon a könnyebb verzió, de aztán átgondoltam és úgy voltam vele, hogy miért adnám fel?! Kinek tennék vele jót?! Magamnak biztos nem, hiszen meg tudom oldani, akkor meg miért futamodnék meg. Csupán egy kis szervezést és átgondolást igényel az egész.

Lehet, hogy citromot kínáltak nekem, de szerintem az az egyik legjobb alapanyag, úgyhogy bármit tudok belőle csinálni! Ez minden esetben igaz rám, akármit is hozott vagy hozzon az élet. Mindig csak a céljaimat nézem és ezért kitartok. Sőt én az a fajta ember vagyok, aki fel is szívja magát egy nehéz helyzetben, ezért soha nem adom fel.

Fejben dől el ez a hozzállás és bármilyen téren alkalmazható. Lehet, hogy Te épp egy kemény szakításon vagy túl, vagy nehéz vizsgák állnak előtted, esetleg csak a dohányzást szeretnéd abbahagyni. Egyik helyzet sem könnyű, hiszen mindenkinek az a legnehezebb, amiben épp benne van. Nagyon fontos, hogy végig a céljaidat lásd magad előtt, akkor is, ha elkeserednél és úgy érzed nem bírod tovább.  Ezzel nincs semmi gond, nekem is van olyan napom, amikor rosszabb a kedvem, de pár óra alatt elmúlik és előjön a motivált énem. 🙂

Ha szeretnétek írok pár tippet arra, hogy hogyan tudtok kitartóak maradni a nehéz helyzetekben is. Instagramon vagy emailben elértek bármikor! 🙂

No Comments Yet.

What do you think?